Κυριακή, Αυγούστου 10

8:58 π.μ.




μέρος 2ο


Ενέργεια και Ίαση από

Ανενεργές (;)  Ανακαλύψεις και Εφευρέσεις, 




4. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ



     “Κοίτα... η Μάνα Γη,  χωρίς γραμμές ισχύος.”

   Ίσως ένα τέτοιο καύχημα να ήθελε να αναφωνήσει ο Tesla, αλλά δεν έγινε έτσι.  Ο κόσμος, είναι ακόμα, δικτυωμένος με γραμμές μετάδοσης για το ηλεκτρικό δίκτυο. Η εφεύρεσή του για ασύρματη αποστολή ηλεκτρικής ισχύος δεν ήταν τόσο δημοφιλής στην Wall Street.



ο πύργος του Τέσλα

Πριν οι μεσίτες της ενέργειας ανακαλύψουν τι σκάρωνε, ο Tesla ανέπτυξε εργαστήριο με ένα πύργο στην κορυφή, κοντά στο σημερινό Colorado Springs.
   Γέμισε το βουνίσιο αέρα με θυελλώδεις τεχνητούς κεραυνούς και σφυροκόπησε τη γη με ηλεκτρικές ταλαντώσεις, καθώς δοκίμαζε ιδέες για τον ηλεκτρικό συντονισμό. 

   Κατόπιν επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για να φτιάξει το Wardenclyffe, έναν περίπλοκο ξύλινο πύργο στο Long Island, απ’ τον οποίο σχεδίαζε να στείλει τόσο σήμα επικοινωνίας όσο και ισχύος, ασύρματα. 
Όταν ο τραπεζίτης J. Pierpont Morgan συνειδητοποίησε ότι ο Tesla μπορούσε να τα καταφέρει, διέκοψε τη χρηματοδότηση του εφευρέτη και μπλόκαρε άλλες οικονομικές συμφωνίες που προσπάθησε να κάνει ο Tesla.  Ο πύργος Wardenclyffe γκρεμίστηκε και πουλήθηκε για παλιοσίδερα.

   Τα τελευταία χρόνια, επιστήμονες όπως ο James Corum Ph.D., έμαθαν ότι ο Tesla δοκίμασε επιτυχημένα ένα ασύρματο σύστημα στο Κολοράντο.  

   Για παράδειγμα, ο Tesla γνώριζε συγκεκριμένες συχνότητες που σχετίζονταν με τις συχνότητες της γήινης ιονόσφαιρας, γνώση που δεν θα μπορούσε να κατέχει τον 19ο αιώνα, εκτός κι αν είχε πειραματιστεί ο ίδιος, αν είχε στείλει ηλεκτρικές ταλαντώσεις, ασύρματα !    
___________________________










5. ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙ-ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ


   Το 1923, οι απλοί ιπτάμενοι δίσκοι του Townsend T. Brown απέδειξαν μια σχέση μεταξύ του ηλεκτρισμού και της βαρύτητας. 
   Δουλεύοντας σ’ αυτή την κατεύθυνση για πάνω από 28 χρόνια, ο Brown κατοχύρωσε  την ηλεκτροστατική μέθοδο προώθησης (ευρεσιτεχνείες U.S. 2,949,550, 3,018,394, και άλλες)


Ξεκινώντας με δίσκους διαμέτρου δύο ποδιών, που αιωρούνταν γύρω από ένα πάσσαλο με 17 πόδια το δευτερόλεπτο, αύξησε το μέγεθος κατά ένα τρίτο και οι δίσκοι πέταξαν τόσο γρήγορα ώστε τα αποτελέσματα έγιναν άκρως απόρρητα, έγραψε ένα διεθνές περιοδικό πτήσεων το 1956. 

Searl 11
Πριν το τέλος της ζωής του 
(πέθανε το 1985) ο Brown 
κατείχε συσκευή, που μπορούσε να ανυψώσει τον εαυτό της όταν της εφαρμοζόταν ηλεκτρισμός. 

Συμπέρασμα:  

   Αν η ηλεκτροβαρυτική αναπτυχθεί, θα μπορούσαμε να έχουμε μια τεχνολογία ηλεκτρικών διαστημοπλοίων, η οποία δεν θα υπόκειται στις γνωστές ηλεκτρομαγνητικές αρχές. 


   Το σκάφος θα ωθούνταν σε κάθε κατεύθυνση, δίχως να κινεί μηχανικά μέρη. Δίχως ταχύτητες, προπέλες ή τροχούς.


   Εφαρμογές της σύνδεσης μεταξύ του ηλεκτρισμού ή του μαγνητισμού και της βαρύτητας αποδεικνύονται με άλλα πειράματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών του David Hamel απ’ το Οντάριο και του Floyd Sparky Sweet απ’ την Καλιφόρνια. 

   Σε ένα συμπόσιο του 1981 στο Τορόντο, ο Rudolf Zinsser απ’ τη Γερμανία, παρουσίασε μια συσκευή (ευρεσιτεχνία U.S. 4,085,384), η οποία αυτοπροωθούνταν, σύμφωνα με αξιόπιστους μάρτυρες όπως ο μηχανικός George Hathaway


   Ο Zinsser ισχυρίστηκε ότι οι ειδικά διαμορφωμένοι παλμοί του ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, μετέβαλλαν το τοπικό βαρυτικό πεδίο.


   Ο Hathaway συνεργάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 με τον John Hutchison σε πειράματα δράσης από απόσταση, στα οποία βαριά κομμάτια μέταλλου εκτοξεύτηκαν προς το ταβάνι, όταν τοποθετήθηκαν σε ένα περίπλοκο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και κάποια μεταλλικά δείγματα τεμαχίστηκαν ανώμαλα. Επισκέπτες ήρθαν στο εργαστήριο απ’ το Los Alamos και το Καναδικό υπουργείο Άμυνας. 

(Ο στρατός είναι ένα βήμα μπροστά απ’ τους ακαδημαϊκούς όσον αφορά την απόκοσμη επιστήμη).  ___________________________________________________________







6.  ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


   Να αλλάξουμε τα ατομικά στοιχεία ή να κάνουμε τα στοιχεία να μοιάζουν μυστηριώδη; 
   Ακούγεται σαν απίστευτη αλχημεία, αλλά πρόσφατα πειράματα το πέτυχαν, δίχως τους μοριακούς επιταχυντές της Μεγάλης Επιστήμης. 

   Αυτοί οι επιστήμονες διδάχθηκαν από έναν μεταφυσικό, τον Walter Russell (1871-1963). 


   Κατά τη διάρκεια έντονων πνευματιστικών εμπειριών, ο Russell είχε δει ότι, τα πάντα στο σύμπαν, απ’ το άτομο ως το μακρινό διάστημα, σχηματίζονται από μια αόρατη γεωμετρία βάθους

   Ο Russell όχι μόνο απεικόνισε τα οράματά του σε πίνακες, αλλά επίσης διδάχθηκε επιστήμες. 


   Ήταν τόσο πολύ μπροστά, ώστε το 1926 προέβλεψε το τρίτιο, το δευτέριο, το νεπτόνιο, το πλουτώνιο και άλλα στοιχεία.


   Πρόσφατα οι επαγγελματίες μηχανικοί Ron Kovac και Toby Grotz του Κολοράντο, με τη βοήθεια του Dr. Tim Binder, επανέλαβαν την εργασία του 1927 του Russell, η οποία είχε προς το παρόν ελεγχθεί απ’ τα Εργαστήρια. 


Ο Russell βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να αλλάξει την αναλογία του υδρογόνου προς το οξυγόνο στον ατμό του νερού, μέσα σε ένα σφραγισμένο σωλήνα χαλαζία, ή να μετατρέψει τον ατμό σε εντελώς διαφορετικά στοιχεία. 

Το συμπέρασμά τους συμφωνεί με τον Russellη γεωμετρία της κίνησης στο κενό είναι σημαντική στην ατομική μεταστοιχείωση.  Ο Kovac συνόψισε αυτή την ιδέα στη γεωμετρία της καμπύλωσης του χώρου.


Αυτοί οι σύγχρονοι μεταρρυθμιστές μιλούν για τους άθλους του Russell, όπως το να επιμηκύνει ή να πλατύνει τον πυρήνα του νερού σε άζωτο ή υδρογόνο ή αντίστροφα. 



Για να μετατρέψουν τους πυρήνες, αλλάζουν τη μορφή του μαγνητικού πεδίου. Αν και χρησιμοποίησαν ακριβό εξοπλισμό ανάλυσης, είναι βασικά μια εύκολη στην εφαρμογή, επιστήμη. Δεν απαιτείται κύκλοτρο ατομικών συγκρούσεων· απλά μια απαλή ώθηση χρησιμοποιώντας τις σωστές συχνότητες. Συγκεντρώστε και αποκεντρώστε την κίνηση του φωτός, φτιάξτε μια δίνη και ελέγξτε την.

Οι ερευνητές της ψυχρής σύντηξης, συναντούν επίσης τυχαία στοιχεία που ξεπετάγονται στα ηλεκτρισμένα τους παρασκευάσματα. Κανείς δεν προτείνει να φτιάξει χρυσό και να ανατρέψει τη νομισματική κίνηση ανά τον κόσμο, αλλά κάποια πειράματα στοχεύουν να βάλουν μια τάξη στα ραδιενεργά απόβλητα με τις πρωτότυπες διεργασίες τους. 

__ τέλος του 2ου μέρους του αφιερώματος  "Αόρατες Πηγές Ισχύος"__ 
_________________________________________________

http://www.forums.gr/
http://periergaa.blogspot.gr/
http://zenithmag.wordpress.com/
http://www.atlantisrising.com
http://www.egolpion.com
http://www.mousaios.gr/
http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/
http://www.wilhelmreich.gr/

Βίλχελμ Ράιχ: «Ο συσσωρευτής οργόνης», εκδόσεις «Πάλμοργον»
(Χρίστου Μουσουλιώτη), χωρίς τόπο και χρόνο εκδόσεως.
Βίλχελμ Ράιχ: «Η δολοφονία του Χριστού», έκδ. «Αποσπερίτης», Αθήνα, 1984.
Νταίηβιντ Μποαντέλα: «Βίλχελμ Ράιχ. Η ζωή και το έργο του», έκδ. «Πύλη», Αθήνα, 1982.
Νταίηβιντ Μαϊροβιτς-Τζέρμαν Γκονζάλες: «Ο Ράιχ για αρχάριους», έκδ. «Επιλογή»,
Θεσσαλονίκη, 1986.


perasma blog

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.