Τετάρτη, Ιανουαρίου 20

3:42 μ.μ.


Πάρε μια ανάσα και σκέψου λίγο... τι είσαι ή τι δεν είσαι. Μέχρι που φτάνει η δύναμή σου. Δεν μπορείς, δεν θέλεις ή... φοβάσαι να έχεις την ευθύνη της ζωής σου; 
Να αποφασίσεις, να επιλέξεις εσύ και όχι κάποιος άλλος... και αν ήταν σωστή η επιλογή, αν έπραξες μετρημένα, να σου αποδοθεί το κέρδος, αν όχι να δεχτείς να πληρώσεις την απερισκεψία σου. 

Να μένεις αμέτοχος, να τρέμεις μπροστά στο τεράστιο βήμα, όπως το θεωρείς, του αναλαμβάνω τη ζωή μου... δεν είναι το καλύτερο. Να σου φτάνει να ψηφίζεις αυτούς που θα βρίζεις μετά... και το επιχείρημά σου να είναι αυτά που ''σούταξαν'' και δεν σου έδωσαν, δεν είναι η εξυπνότερη επιλογή.

"Η πραγματική αξία ενός ανθρώπου προσδιορίζεται από το βαθμό και τον τρόπο που κατόρθωσε να ελευθερωθεί από το εγώ του."  Άλμπερτ Αινστάιν

Στην αρχή οι διεθνείς τραπεζίτες έλεγξαν το οικονομικό σύστημα της ανθρωπότητας με το να αποκτήσουν το δικαίωμα σε κάθε χώρα ή περιφερειακή ένωση να εκδίδουν οι ίδιοι το χρήμα και να το δίνουν στις χώρες με τόκο. 


Στη συνέχεια δημιούργησαν τη βιομηχανία της ύλης, παράγοντας άπειρα υλικά αγαθά.

Μέσω των Μ.Μ.Ε. μάγεψαν τον άνθρωπο και του δημιούργησαν την ανάγκη να θέλει διακαώς να τα αποκτήσει.

Για να μπορέσει να τα αποκτήσει, του έδωσαν ένα μπαλόνι για να βάλει μέσα το Εγώ του και μια τρόμπα για να το φουσκώνει.

Η τρόμπα για να βγάζει αέρα και να φουσκώνει το μπαλόνι έπρεπε το άτομο μέσα από τις επιλογές του να ναρκοθετεί το καλό του Εμείς και να τους το παραδίδει.

Όσο ο άνθρωπος φούσκωνε το μπαλόνι του Εγώ του και γκρέμιζε το Εμείς, τόσο οι διεθνείς τραπεζίτες του πρόσφεραν τη δυνατότητα να χαίρεται τα υλικά αγαθά που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ο άνθρωπος έκλεισε όλη του την ύπαρξη και τη ψυχή μέσα σε αυτό το μπαλόνι.

Όσο το σώμα γευόταν υλικές απολαύσεις τόσο η ψυχή σάπιζε και το άτομο αισθανόταν επίπλαστη ασφάλεια.

Αυτή η διαδικασία τον πόρωσε και τον εξάρτησε από τη τρόμπα των διεθνή τραπεζιτών.

Από ελεύθερος έγινε εξαρτημένος.

Τη στιγμή που τους παρέδωσε ολοκληρωτικά το Εμείς, φτάνοντας το μπαλόνι του Εγώ του στα απόλυτα όρια του, τότε αυτοί με το μαγικό τους ραβδί άρχισαν να σπάνε τη φούσκα του κάθε ανθρώπου.

Τότε οι άνθρωποι ανέμεναν από το Εμείς για να τους συντηρήσει αλλά πλέον όλο το Εμείς είχε παραδοθεί στους διεθνείς τραπεζίτες.

Πλέον είχαν ελέγξει τη βιωσιμότητα του Εγώ, με το να λάβουν τον έλεγχο κάθε λειτουργίας που εκφράζει το Εμείς.

Ο κόσμος άρχισε να αλληλοκατηγορεί ο ένας τον άλλο για αυτήν την εξέλιξη, ενώ στην ουσία η συντριπτική πλειοψηφία είχε μερίδιο ευθύνης για αυτό.

Αυτοί με την ισχύ του Εμείς και με τον κόσμο διαιρεμένο και αμετανόητο, ετοιμάζονται να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα, φυλακίζοντας το Εγώ τους για πάντα στη Νέα Τάξη πραγμάτων της παγκόσμια δικτατορίας που θα επιβάλλουν.

Θα τα καταφέρουν;;; Αυτό εξαρτάται από μας!!!

Εάν αναγνωρίσουμε τη δική μας ενοχή, μετανοήσουμε, αφυπνισθούμε και λειτουργήσουμε με γνώμονα το Εμείς, τότε θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους και να τους ρίξουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αν όχι τότε τα χάνουμε όλα και μετατρεπόμαστε σε δούλοι.
Αυτό που θα επιλέξεις αυτό θα γίνει.
Το μέλλον θα καθορίσει τι επέλεξες τώρα.

Εμείς, ο Κόσμος έχουμε τη δύναμη !  


Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/05/blog-post_39.html#ixzz3qsgbSVj1
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike


 Ουτοπία 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.