Κυριακή, Φεβρουαρίου 8

6:57 μ.μ.
1



...να λύσουμε τις διαφορές μας 


   Το άρθρο που θα διαβάσετε παρακάτω είναι του Σπ. Πρίφτη και ίσως αν δεν το βρίσκαμε στο "hellasforce",  να το είχαμε τοποθετήσει στο "Σατιρίζοντας" (κατηγορία του blog που βλέπει τη ζωή με χιούμορ). 
Βέβαια το γεγονός ότι το postάκι γλύτωσε το ''Σατιρίζοντας'' δεν σημαίνει ότι δεν έχει χιούμορ... όμως η "δεύτερη ανάγνωση" της ανάρτησης και κατανόηση της είναι Πικρή! 

Ο Διάλογος Τσίπρα-Πούτιν! 
Αποκάλυψη Πούτιν, αφήνει άφωνο τον Τσίπρα! 
Πάμε για ΠΟΛΕΜΟ;   

Σε ύψιστο Συναγερμό ήταν το Μαξίμου από την Τετάρτη, μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ότι επίκειται τηλεφώνημα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, την Πέμπτη στον Έλληνα Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα!
   Ρώσοι Αξιωματούχοι είχαν ενημερώσει για την επικείμενη τηλεφωνική επαφή Πουτιν-Τσίπρα, από τις αρχές της εβδομάδας, με τον Πάνο Καμμένο, να δίνει άμεση εντολή στην ΕΥΠ και σε ειδικά τεχνικά κλιμάκια, να πάνε στο Μαξίμου και να το κάνουν φύλλο και φτερό, ώστε να προστατέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν -Τσίπρα, από ξένα συστήματα υποκλοπής και προσπάθειας παρακολούθησης!
   Προς μεγαλη εκπληξη ο Π. Καμμενος άκουσε τα εξής από τους Ρώσους Αξιωματούχους «Γνωρίζουμε πολύ καλά, και είναι επίσης ενήμερος και ο Πρόεδρος Μας, ότι η τηλεφωνική επαφή θα υποκλαπεί! Ξερουμε και ποιοί θα είναι πίσω από αυτήν την υποκλοπή, κατονομάζοντας ΗΠΑ-Γερμανία!».
Και εδώ σκάει η βόμβα «Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτό τον Πρόεδρο μας! 
Συγκεκριμένα είπε: ''Καλύτερα, αφήστε τους να τα ακούσουν!»

   Την πέμπτη το μεσημέρι χτυπέ το τηλέφωνο στο Πρωθυπουργικό Γραφείο του Α. Τσίπρα. 
   Στην άλλη Γραμμή είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, που αιφνιδιάζει τον Α. Τσίπρα, (όχι γιατί δεν περίμενε αυτό τηλεφώνημα εννοείται), αλλά γιατί άκουσε τον Πούτιν να τον χαιρετά μιλώντας Ελληνικά! Τι είπε στα Ελληνικά «Καλησπέρα Σύντροφε».

   Γελώντας από ευχαρίστηση ο Α.Τσίπρας του ανταπάντησε και αυτός στα Ελληνικά «Καλησπέρα Φίλε Σύντροφε» και ξεκίνησε η συζήτηση! 
   Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία, και η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από την κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα διεθνή προβλήματα, μεταξύ των οποίων οι αγωγοί South Stream και Turkish Stream.

   Ο κ. Πούτιν συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για τη νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και την ανάληψη των καθηκόντων του. Και αφού τελείωσαν με τις φιλοφρονήσεις ο ένας για τον άλλον, ο Πούτιν μπήκε στο ψητό χωρίς να μασάει τα λόγια του λέγοντας, 
 - «Σύντροφε Αλέξη, ξέρω τι περνάει ο Ελληνικός λαός, το έχει ζήσει και η Ρωσία το 1989-90 με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης! Όπως επίσης ξέρω και ποιος ευθύνεται!».
   Και συνεχίζει ο Πρόεδρος Πούτιν, 
 - «Η Γερμανία εξακολουθεί να κάνει τα ίδια ιστορικά Λάθη του παρελθόντος (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος). Και δεν της έγινε μάθημα η διχοτόμηση σε δυο κράτη Δ.Γερμανίας-Α.Γερμανίας.  Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Γερμανία για Δεύτερη Φορά, να εξοντώσει τον Ελληνικό ΛΑΟ, για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην ΕΕ, και να φοβερίσει τα άλλα Κράτη του Νότου». Λέει με οργισμένο ύφος ο Πούτιν!

   Και εδώ αρχίζουν να σκά
νε οι Ατομικές Βόμβες Πούτιν… 
  - «Η Ρωσία θα ζητήσει και θα αξιώσει Πολεμικές Αποζημιώσεις από την Γερμανία» και ζήτησε από τον Έλληνα  πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, να προσφύγουν από κοινού στο Ευρωπαικό Δικαστήριο! 
   «Αν και αυτό μπορεί να μην χρειαστεί» τόνισε ο Πούτιν, «αναλόγως με την έκβαση του Ουκρανικού Προβλήματος, μπορεί να μην προλάβουμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, και να λύσουμε τις διαφορές μας μια και καλή… ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»! 

   Εκεί έμεινε Άφωνος ο Α.Τσίπρας!  Το ίδιο άφωνοι, ή μάλλον, έμειναν κάγκελο-και οι Ξένοι Πράκτορες των ΗΠΑ-Γερμανίας που άκουσαν μέσω της Υποκλοπής το Μήνυμα Πούτιν!
_____________
Σπύρος Πρίφτης
album

1 σχόλια :

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.