Δευτέρα, Ιουνίου 2

9:11 μ.μ.



...οι Κολώνες, 
και τα Φιδίσια "Νερά" των Βουνών της

   Το σχέδιο ήταν να ξεπουληθεί η κρατική περιουσία στην Ελλάδα.  Αυτός είναι ο στόχος του ευρώ.  Ο Μπομπ Μάντελ ο εμπνευστής του ευρώ είπε ότι βασικά αυτό ήταν το σχέδιο.
   Η ιδέα ήταν να ξεπουληθεί η κρατική περιουσία στην Ελλάδα. Είπε: Πρέπει ν' ανάψεις φωτιά για να γίνει ξεπούλημα "πιρ παρά". Θεωρούσε ότι αυτό ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί.
   Ήταν πολύ στενοχωρημένος που οι Δημοκρατίες έχουν 
τον Δημοσιονομικό έλεγχο. Ήθελε να δημιουργήσει έναν μηχανισμό το ευρώ που θα υποδούλωνε τις εκλεγμένες κυβερνήσεις, Κογκρέσα και προέδρους σε μια οικονομική φόρμουλα. Αυτή η οικονομική φόρμουλα λέγεται "ο κανόνας του 3%". Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαθιστούσε τη δημοκρατία.....
   H Ελληνική κυβέρνηση, οι λεγόμενοι σοσιαλιστές και οι λεγόμενοι συντηρητικοί για να μείνει η χώρα στο ευρώ, έκαναν ιδιωτική συμφωνία με τη Goldman Sachs να αποκρύψουν το πραγματικό τους έλλειμμα. 
   Είχε να κάνει με τη χρηματιστηριακή συναλλαγή του ευρώ με το γιέν και το δολάριο και το αντίστροφο.
   Στα χαρτιά φαινόταν πως η  Goldman Sachs έχασε εκατομμύρια... αλλά δεν θα δεχόταν ποτέ τέτοια εσκεμμένη απώλεια. 






   Στη πραγματικότητα έγινε μυστική συμφωνία αποπληρωμής με μεγάλες και σοβαρές ρήτρες. Δεν θα γινόταν αλλιώς. 
Xρεώνουν και κάτι δισεκατομμύρια επιπλέον σε πανωτόκια. 
   Όλα αυτά έγιναν μυστικά. Όταν έγινε γνωστό η αγορά ελληνικών ομολόγων κατέρρευσε τελείως και δικαίως ζητήθηκαν τεράστια ποσά σε τόκους. 
   Είπαν ότι έπεσαν θύματα απάτης. Στην απορία γιατί δεν έγιναν συλλήψεις. Η Secirities Exchange Commission των ΗΠΑ έπρεπε να συλλάβει την ελληνική κυβέρνηση;
Έγινε συνωμοσία μεταξύ δύο κυβερνήσεων και της Goldman Sachs. Και αντί να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη η Goldman Sachs παίρνει χρήμα από την ΕΚΤ. Διασώζεται πλήρως. Παίρνει και χρήμα για τον χειρισμό της διάσωσης και μετά καταλαμβάνει τη χώρα και την περιουσία της. Τη ναυτιλία τις παραλίες.
Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις το σωστό.  
Διαβάστε το άρθρο, όχι μια φορά.....  δείτε το με την προσοχή που του αρμόζει.... 
Ας μην παίξουμε ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ μία ακόμα φορά....
Φαίνεται ότι κάθε τόσο πρέπει να το "θυμίζουμε" σε όσους ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...  Δεν Κάνουμε ούτε ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.....
Καθ' ένας από μας είναι έτοιμος για όποια ΘΥΣΙΑ χρειαστεί.... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ......
Σ' όλη μου τη ζωή το χειρότερο μου, δεν ήταν οι δυσκολίες, αλλά το αίσθημα της ανημποριάς.... Το ελεεινό συναίσθημα ότι... ΑΥΤΟ  σε ξεπερνάει.... Ότι δεν μπορείς να κάνεις  τίποτα... 
Ε... λοιπόν μπορούμε... Ναι, ο άνθρωπος, αν πάψει να φοβάται αυτά, που του λένε ότι θα πάθει... θα λευτερωθεί. Μόνο να διαμαρτύρεσαι, να μοιράζεσαι, να κλαις, να οργίζεσαι ?   

Η Ηλίθια Ερώτηση της Ημέρας:  
Γιατί το δημόσιο "συρτάρι" είχε και ΕΔΩΣΕ, στα κόμματα να κάνουν φιέστες ?  Να μην πάρουν μία..... αφού πεθαίνουν άνθρωποι.
Όχι λιμουζίνα κύριε Βενιζέλο.... (μαθαίνω ότι πάγωσε ο χρόνος, για τον πρώην "ηγεμόνα" και ακόμα κυκλοφορεί με το "τανκ" που αποκαλεί αυτοκίνητο). Ποιοί αποφασίζουν τι είναι απαραίτητο ? 

Η αλήθεια είναι ότι ξεκληριζόμαστε σιγά σιγά, αλλά και όλους να μας  "σκοτώσουν" θα τους κυνηγήσουν οι "θεοί" της Ελλάδας. 
Οι "ΝΑΟΙ", οι ΚΟΛΩΝΕΣ, τα φιδίσια "νερά" των βουνών,
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΗΡΕΜΙΑ. 

   
Ποτέ δεν είναι αργά για να βρει κάποιος την αλήθεια του. 
   Ποτέ δεν είναι αργά να... "Προσπαθήσει"... Και ότι καταφέρει.
   Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσει για το κακό που έκανε, για το κακό που συνεχίζει και κάνει. Περιμένουμε. Μην μας φτάσετε στα άκρα.

 Ουτοπία 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.