Κυριακή, Σεπτεμβρίου 1

10:19 π.μ.




   Εδώ, σ' αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να βρείτε ΔΩΡΕΑΝ βιβλία σε ψηφιακή μορφή.  
   Εδώ στο eBooks4Greeks.gr.

http://www.ebooks4greeks.gr

   Το eBooks4Greeks.gr.  είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το 2010 και έκτοτε φιλοδοξεί να φιλοξενεί ποιοτικά δωρεάν βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

   Σκοπός του eBooks4Greeks.gr είναι να συλλέξει εκτός των άλλων συγγραφέων και τα έργα πολλών από εσάς που «γνωρίζουμε» πως γράφετε, μα τις περισσότερες φορές κρατάτε τα γραπτά σας στο «σκοτάδι», ίσως γιατί μέχρι σήμερα δεν βρήκατε την ευκαιρία για να τα δημοσιεύσετε.


   Σκεφτείτε, πόσες επιστημονικές μελέτες, διπλωματικές & πτυχιακές εργασίες, λογοτεχνικά κείμενα, ποιήματα, σχολικά βοηθήματα, σπουδαίες σημειώσεις κλπ. «σβήνουν» ξεχασμένα σε κλειστά συρτάρια, σε κάποιες σκονισμένες βιβλιοθήκες ή σε παλιές δισκέτες, ενώ μπορούν να φανούν χρήσιμα σε πολλούς από εμάς αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα έργα και τους δημιουργούς τους.


   Το eBooks4Greeks.gr  τέλος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους οι οποίοι προσφέρουν τα βιβλία τους ελεύθερα στο διαδίκτυο καθώς και όλους τους φίλους που έστω και με ένα like δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στην προσπάθειά μας.



  Utopia  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.