Σάββατο, Ιανουαρίου 5

7:33 μ.μ.



   
    Αγαπητοί μου συμΠολίτες και συνΑγωνιστές,


της Όλγας Γεριτσίδου
   Μόλις σας έστειλα με κρυφή κοινοποίηση, στην ίδια ακριβώς επικοινωνία που μόλις


εστάλη στο γραφείο του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επικοινωνία προς επίσπευση της ανταποκρίσεως τους στην προσφυγή που εκτός από τον ΔΠΔ της Χάγης είχε σταλεί ξεχωριστά και σύμφωνα με το τυπικό του δικού τους πρωτοκόλλου και σε αυτούς.



   Την στείλαμε αυτή την επικοινωνία διότι κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας με το γραφείο αυτό μας ζητήθηκε να το πράξουμε, στέλνοντας στην διεύθυνση που βλέπετε στον παραλήπτη του προηγούμενου ηλεκτρονικού μας μηνύματος αίτημα για την ενημέρωση μας για την πορεία της υπόθεσης.

   Σημειωτέον ότι η διαδικασία του ΟΗΕ παίρνει τουλάχιστον ένα (1) χρόνο, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τους δείξουμε ότι έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε τόσο διότι και αντικειμενικά δεν την έχουμε.
   Προσεχώς τις επόμενες ημέρες θα σας προωθήσω λεπτομερή ενημέρωση των νέων κινήσεων που θα πρέπει να γίνουν τόσο όσον αφορά το ΔΠΔ της Χάγης ( και θα σας κοινοποιήσω και την δεύτερη επιστολή που μου εστάλη από εκεί και την απάντηση μου ) όσο και την πλήρη κινητοποίηση όχι μόνο ημών αλλά του συνόλου της διεθνούς κοινής γνώμης με ένα στρατηγικό εγχείρημα που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο έτσι όπως θα το κάνουμε, εάν βεβαίως θελήσετε να συνδράμετε και εσείς, πάντα ως ανεξάρτητοι συμπαράγοντες σε κάθε κίνηση και όχι ως συνυπογράφοντες ακόλουθοι.
   Θέλω να κλείσω αυτή την επικοινωνία μου προς τα εσάς με δύο χαρμόσυνα νέα τα οποία όμως θα σας εκθέσω λεπτομερώς και με πλήρη νομοθεσία στις επόμενες ημέρες ( κυρίως λόγω φόρτου εργασίας και πολέμου φθοράς που μας γίνεται από το κράτος/παρακράτος που απλώς μας καθυστερεί ) :

   1. το περιβόητο άρθρο 86Σ και οι σχετικές απορρέουσες διατάξεις και άλλα άρθρα του Συντάγματος που διαμορφώνουν το πλέγμα της ατιμωρησίας ( περί ευθύνης υπουργών/βουλευτικής ασυλίας κλπ ) νομικά δεν ισχύουν παρά μόνο ως αποδεικτικό πρόθεσης σε εγκληματικές πράξεις από όσους τα δημιούργησαν, τα στήριξαν, τα χρησιμοποίησαν και τα ανέχθηκαν. Πρόκειται για διεθνή υπερσυνταγματική διεθνώς νομοθεσία που όλα τα Κράτη έχουν υπογράψει ότι de facto επιβάλλεται και είναι αποδεκτή ως τέτοια. 

Δυστυχώς, αυτό που αποκρύπτεται από εμάς τους Πολίτες είναι ευρέως γνωστό σε όλη την δικαστική και δικηγορική τάξη, κάτι που πρέπει να το έχουμε συνεχώς υπ’ όψη μας.

   2. στην αναζήτηση μας για νέα στοιχεία και νομικά επιχειρήματα τόσο για την Χάγη όσο και τις άλλες διεθνής και εγχώριες αρχές όπως θα δείτε, ακόμα και η κοινωνική μάστιγα της παράνομης/λαθραίας μετανάστευσης-εποικισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο και σημείο πίεσης προς πάσα αρχή σχετικά με την καταδίωξη των Ελλήνων με την κατάδειξη ηθικών και φυσικών αυτουργών, ενώ ταυτόχρονα ως Έλληνες θα φανούμε ως εξαιρετικά Ανθρωπιστές όπως και είμαστε, αδειάζοντας συνάμα την Χώρα μας από αυτό το κύμα δυστυχίας και εγκλήματος με το οποίο μας έχουν κατακλύσει.
Σας κοινοποίησα λοιπόν αυτό το γράμμα ως απόδειξη ότι εστάλη και ελήφθη από τον ΟΗΕ και σας παρουσίασα τα ανωτέρω σαν ένα προεόρτιο της ενημέρωσης που θα ακολουθήσει.

Ζήτω η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός και το 120 Σ !
Φιλικά
Όλγα Γ. Γεριτσίδου (λήψη με email)


Την Τετάρτη 10-10-2012 κατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της Όλγας Γεριτσίδου,  ειδικής εκπαιδευτικής ψυχολόγου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ  ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός  ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και   ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική,  κοινωνική και Ανθρωπιστική, στην Χώρα και τον Ελληνικό Λαό, συγκάλυψαν, δέχθηκαν και   καρπώθηκαν ωφελήματα παρανόμως από εκλογές που βασίστηκαν σε νοθευμένα   στατιστικά και εκλογικά στοιχεία που de facto χαρακτηρίζουν τις εκλογές άκυρεςκαι αυτούς χωρίς δικαίωμα να ασκούν εκτελεστική εξουσία ( κυβέρνηση ) και νομοθετική και ελεγκτική   εξουσία ( Βουλή ).
   Εντός της μηνύσεως αποδεικνύεται πασιφανώς ότι οι εκλογικοί κατάλογοι
ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
κάτι που επίσης υποστηρίζεται/τεκμηριώνεται και από δηλώσεις δημόσιες και επίσημες
αρμοδίων ατόμων. Βάσει αυτής της διαπιστώσεως άμεσα συνεπάγεται ότι :
   Oι εκλογές διεξήχθησαν με ψευδή στοιχεία και άρα το αποτέλεσμα τους είναι επίσης ψευδές και συνεπώς άκυρο. H κατανομή των βουλευτικών εδρών ανά περιφέρεια έχει γίνει με ψευδή / ανακριβή στοιχεία και άρα η σύνθεση της τωρινής Βουλής είναι άκυρη.


Oι υπεύθυνοι να καταμαρτυρήσουν αυτό ( κυβέρνηση – βουλή – αρμόδιες αρχές )

ΕΝΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΗ
ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ-ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, για λογαριασμό και συμφέρον ιδίων και τρίτων.


   Αυτή την στιγμή κυβερνούμαστε με το ζόρι και πραξικοπηματικά με εκλογικό και κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, ενώ εάν δε διορθωθούν τα στατιστικά στοιχεία και οι εκλογικοί κατάλογοι με τρόπο που να αποδεικνύεται το αληθές, ακριβές και εξακριβώσιμο των στοιχείων δημοσίως, διαφανώς και με κοινή αποδοχή από κάθε κοινωνικό επιστήμονα παγκοσμίως,

   ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΕΓΚΥΡΗ ΒΟΥΛΗ.

   ΕΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η
ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ/Ή ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ
ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ –ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΚΡΑΤΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΛΑΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.




 Ουτοπία 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.